Nieuws
U zegt het maar: Een record aantal kinderen blij gemaakt

‘Lieve vrijwilligers, donateurs, sponsors en iedereen die Sintvoorieder1 een warm hart toedraagt. Jullie betrokkenheid in vorm van tijd, cadeaus en geld was zo welkom en zo van belang. We zijn iedereen enorm dankbaar dat we hierdoor dit jaar ruim 31.000 kinderen blij hebben gemaakt. En blije kinderen maakt ook de ouders, gezinnen en verzorgers blij. Daar doen we het voor want ieder kind verdient een cadeau van de Sint. En wist je dat volgend jaar een jubileumjaar is? We vieren het hele jaar ons 15-jarig bestaan om met onze missie nog meer impact te maken. Doe je mee? Aanmelden als vrijwilliger, een teamuitje, actie voeren kan ook in 2024. En…. we zoeken verhalen. Wat is jouw belangrijkste, meest indrukwekkende en bijzondere herinnering aan Sintvoorieder1. Mail het ons naar info@sintvoorieder1.nl

(Stichting Sintvoorieder1)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter