Nieuws
Maak uw kerstboom opnieuw groen
De gemeente werkt samen met het Grondstoffenbos om zoveel mogelijk kerstbomen een 2e leven te geven. De kerstbomen worden verwerkt tot een veenvrije potgrond, die beschikbaar komt tijdens de start van de lente. Per ingeleverde kerstboom ontvangt u een vergoeding van € 0,50.

Lever uw kerstboom aan zonder versiering (plastic). Verwijder ook het kruis en de kluit en (plastic) pot. U kunt uw kersboom inleveren vanaf woensdag 27 december tot en met vrijdag 5 januari tussen 9:00 en 15:00 uur aan de Veurse Achterweg 14 in Leidschendam (gemeentewerf) en de Einddorpsstraat 18 in Voorburg (gemeentewerf).

Ook kunt u op verschillende locaties in de gemeente terecht op donderdag 4 januari tussen 9:00 en 15:00 uur:

= Stompwijk: Meerlaan, bij Hoefblad.

= Leidschendam: Veurse Achterweg 14 (gemeentewerf), Venestraat – De Tol, bij de witte tunnel, President Kennedyplein, Gruttolaan, op parkeerterrein Andreaskerk, J.S. Bachlaan, bij de Hanny Schaftstraat, Het plein aan Agatha, Parkeerplaats Prins Frederiklaan, bij Prins J.W. Frisolaan, Kastelenring – Valkhof, bij de glascontainer,

= Voorburg: Einddorpstraat 18 (gemeentewerf), Prinses Mariannelaan, bij de Arentsburglaan, Van Duvenvoordelaan, bij het Graaf Florisplein, Jan Mulderstraat, bij het speelterrein, Schellinglaan, bij parkeerterrein Montessorischool, Parkeerplaats Elzendreef, naast de sporthal en basisschool, Buitenrustplein.

Vanwege de brandveiligheid halen wij geen grote hoeveelheden (meer dan 50 stuks) verzamelde kerstbomen meer aan huis op. Wij verwelkomen u graag met deze bomen bij 1 van de locaties waar u ze kunt inleveren.

Bent u handelaar? Dan kunt u uw kerstbomen inleveren op vrijdag 22 december van 9:00 uur tot 15:00 uur op de Veurse Achterweg 14 in Leidschendam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter