Mening
U zegt het maar: Feestelijk gezicht

‘Al veertien dagen. Eerst alleen de stoel. Later kwam er de magnetron bij. Dagelijks reed er voor kerstmis een medewerker van stadsbeheer met een bakfiets voorbij. Maar bij hem kwam het kennelijk niet op de rotzooi mee te nemen. Of collega’s van Avalex te waarschuwen zodat die het zooitje konden komen ophalen. De gemeente heeft zogenaamd een camerawagen rondrijden die gedumpt afval opspoort. De Willem de Bijelaan in Voorburg zit kennelijk niet in de route. Dagelijks komen er minstens vier Avalexwagens bij de containers, vijf meter van de stoel/magnetron verwijderd. Restafval, PMD, papier, GFT. Geen van de chauffeurs is in staat een college te waarschuwen dat er wat rommel staat die eigenlijk voor de feestdagen weg gehaald zou moeten worden. Al was het alleen al voor het aangezicht. Het feestelijke gezicht. Dus eindigen stoel en magnetron op hun zijkant, half op straat. Met Nieuwjaar gaat de fik er in. Wedden?’

(Z.S.)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter