Mening
U zegt het maar: Waar een wil is, is (g)een weg

‘Het illegaal parkeren in het voetgangersgebied met tevens als gevolg gevaarlijke verkeersbewegingen op het kruispunt met de Koningin Julianalaan wordt in 2024 aangepakt, lees ik bij Vlietnieuws op 27 december. Echter, het huidige verkeersbord zone verboden parkeren zou al voldoende moeten zijn. We weten allemaal dat Handhaving niet 24/7 op wacht kan staan. Dus een extra bord zal het probleem niet oplossen. Vandaar het verzoek een paaltje met slot en een vast paaltje te plaatsen. Elders in winkelcentrum Julianabaan staan ook paaltjes met slot. Het kunstwerk met de blauwe strepen kan als alibi gebruikt worden, maar bij de Spinozalaan wordt gelukkig niet geparkeerd’.

(Cornel Spijkerboer)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter