Activiteiten
Acht kunstvrienden exposeren in ArtiBrak

Acht verschillende kunstenaars bijten in 2024 de spits af in Galerie ArtiBrak, Herenstraat 76 Voorburg. Xandra Lapperre bracht ze bijeen. Haar olieverfschilderijen tonen portretten, bloemen en landschappen. Ze werkt vaak ‘alla prima’, nat op nat en laat zo onder andere impressionistische landschappen ontstaan. Ook Xander Breumelhof werkt met olieverf, maar hij maakt juist abstract werk in felle kleuren, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de kleur blauw. Die zien we ook terug in het intrigerende acrylschilderij van Lody van Leeuwen. Marian van Zomeren laat zich inspireren door het boeddhisme bij haar acrylverfschilderijen met titels als ‘Teruggaan naar het eiland in jezelf’. Ook Reny Koolos en Karel van der Harst schilderen met acrylverf, waarbij Reny portretten laat zien en Karel een landschap. Michel Verhoef maakt bijzondere foto’s afgedrukt op aluminium en Stan van Belkum toont heel apart keramisch werk. De expositie loopt van 3 januari tot en met 4 februari. Openingstijden: woensdag t/m vrijdag en zondag 13-17 uur, zaterdag 12-16 uur.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter