Nieuws
Laatste wens: huwelijk in het ziekenhuis
Een ontroerend moment in ziekenhuis Antoniushove. Daar zette het team van de afdeling Oncologie alles op alles om een patiënt de dag van zijn leven te bezorgen. En dat lukte: een complete huwelijksceremonie werd gehouden in het ziekenhuis. De patiënt, een vertrouwd gezicht voor de zorgverleners, koesterde de laatste wens om te trouwen te midden van zijn dierbaren. Zonder aarzelen zetten de verpleegkundigen, zorgverleners en afdelingsassistenten alles op alles om deze droom werkelijkheid te laten worden. Ze creëerden een ruimte voor de ceremonie, regelden tafels, stoelen en versieringen, en bakten zelfs een bruidstaart. ,,Het werd allemaal spontaan opgepakt door ons team, hartverwarmend”, aldus zorgmanager Paul de Vos. ,,Dit is wat ik noem: zorg met een hoofdletter Z.” De ceremonie was een aangrijpend moment, met meer dan 20 familieleden van het bruidspaar. ,,Iedereen was ontroerd, zelfs de trouwambtenaar”, vertelt Paul. ,,Een moment om nooit meer te vergeten.”  (bron en foto HMC)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter