Nieuws
Man aangehouden in zaak dode Schakenbosch
De politie heeft in Arnhem een 34-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij het overlijden van een 39-jarige Poolse man die op donderdag 21 december in park Schakenbosch Leidschendam bij de Frekeweg dood werd aangetroffen. Na een uitgebreid onderzoek kwam de aangehouden verdachte in beeld. De aangehouden 34- jarige man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats en de Letse nationaliteit. De verdachte zit in beperkingen dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Hij is inmiddels voorgeleid aan een rechter-commissaris. Het onderzoeksteam is nog op zoek naar getuigen die mogelijk iets is opgevallen tussen woensdagmiddag 20 december en donderdagochtend 21 december 08.45 uur in het park rond de Frekeweg of de omgeving daarvan. Of heeft u andere belangrijke informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter