Nieuws
Feestdagen 2023: Lift kapot, opgesloten in eigen huis

Een aantal bewoners van een flat aan de Sint Martinuslaan in Voorburg zit al sinds kerstavond zonder lift. Smeekbeden aan de woningbouw en de monteurs hebben niets opgeleverd. Een behoorlijk aantal mensen zitten nu opgesloten in hun eigen huis. Eén van de bewoners: ,,Bij thuiskomst op kerstavond deed de lift het niet. Mijn vrouw Ria en vele anderen zijn min of meer gehandicapt en moesten hoe dan ook via de trap naar hun woning. Dat geldt ook bezoekers van bewoners. Via Wooninvest contact gezocht en na lang wachten kreeg ik contact en deed mijn verhaal. Te merken was ik niet de enige ben die gebeld had. Ik werd doorverbonden met de firma die de lift in onderhoud heeft. Na lang wachten: niets. Ach wellicht de volgende dag komt de monteur, maar nee. Wel een mededeling,  die op alle etages is aangeplakt. Nu nog niets want het onderdeel is niet leverbaar. Ik zou denken dat een collega liftfabrikant dit onderdeel wel kan leveren. Veel mensen zitten nu met de feestdagen in hun huis opgesloten.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter