Nieuws
U zegt het maar: Einde van het jaar

‘Afgelopen jaar is er een hoop veranderd. In de wereld, in Nederland, in Leidschendam-Voorburg. En ook in mijn leven. U weet, in maart van dit jaar mocht ik starten als uw nieuwe, vaste burgemeester.

In de toespraak die ik toen gehouden heb zei ik dat ik erop uit wilde. Het gemeentehuis uit, op pad om de mensen te ontmoeten. De mensen, dat bent u.

Ik wilde 60 ontmoetingen, liefst op locatie.

En dan met 35 raadsleden op pad en met 5 wethouders. Opgeteld 100, en dan vóór de kerst.

En dus gingen we aan de slag! De teller voor de ontmoetingen tikt deze week de 90 aan. En de lijst is nog niet af, want ik wil alle scholen langs, maar ook de uitvaartondernemers, alle buurtpreventie teams, er staat dus nog een hoop te gebeuren volgend jaar. En dat is leuk.

Want in mijn ‘reguliere’ werk heb ik er veel voordeel van, dat ik van u en jullie mag horen wat er leeft, wat er aan de hand is. Dat helpt mij in discussies of bij knelpunten. Dank u wel, dank jullie wel dus.

Voor nu wens ik u een (fijne kerst en) veilige jaarwisseling met buren, vrienden en familie.

Geniet met elkaar en op naar een mooi, spetterend 2024!’

(Martijn Vroom, burgemeester)

Noot redactie: de woorden ‘fijne kerst en’ zijn door de redactie tussen haken gezet aangezien kerstmis al geweest is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter