Nieuws
36 appartementen in het weiland

BPD Ontwikkeling b.v. gaat 36 appartementen bouwen in een weiland tussen landgoed Schakenbosch en de Noortheylaan in Leidschendam. Ze worden neergezet in een zogenoemd carré van 60 bij 60 meter bestaande uit de begane grond, twee verdiepingen en een dakvloer. Het project is ‘Buitenplaats De Horst’ gedoopt. Het gaat om koopwoningen van elk zo’n 213 vierkante meter vloeroppervlak. Voor de bouw is vergunning gevraagd. De gemeenteraad heeft al eerder met het plan ingestemd. In de directe omgeving ontstaan ook nog zes vrijstaande villa’s: Project Boslaan. Vier komen er in een rijtje direct naast de camping Noorthey te staan, twee anderen nabij een tiental reeds eerder gebouwde villa’s door ontwikkelaar Blauwhoed (project De Coulissen). Buitenplaats De Horst en Project Boslaan zijn straks te bereiken vanaf de Noortheylaan via een nog aan te leggen slingerweg vanaf de bocht Noortheylaan/Tuinenlaan (fietspad). (foto BPD, Boslaan)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter