Activiteiten
Nieuwjaarsconcert

Op de eerste zondag van het nieuwe jaar verzorgt Het Dagorkest Vlietstreek, onderdeel van muziekvereniging St Caecilia Leidschendam-Voorburg, een spetterend nieuwjaarsconcert in hun gebouw Muziekcentrum Marcanto, de Groene Zoom 11 Den Haag/Voorburg (sportpark Westvliet). Het orkest neemt U mee in de gezellige sferen van het bekende nieuwjaarsconcert op tv van het nieuwjaarsdagconcert uit Oostenrijk. Gezellige en herkenbare muziek van onder andere Johan Straus. Tevens brengen zij een tweetal leuke nummers waarin de saxofoons een hoofdrol spelen en een dixielandachtig nummer met een 6 tal solisten die met ondersteuning van het orkest bekende dixieland muziek brengen. Ook zal de inmiddels traditionele nieuwjaarswens en proost op het nieuwe jaar niet ontbreken. De zaal gaat open om 14:00 uur en het concert begint om 14:30 uur. Voor meer informatie https://www.stcaecilia.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter