Nieuws
Jaarwisseling: geen grote incidenten

Er hebben zich volgens burgemeester Martijn Vroom in de nacht van 31 december op 1 januari geen ‘hele grote incidenten’ voorgedaan in de gemeente. Dit ondanks de meer dan 30 branden waarbij onder andere twee auto’s, een caravan, een aanhangwagen en een scooter in vlammen opgingen. De meeste ellende was er in de wijken Bovenveen (Voorburg), Leidschendam-Noord en Leidschendam-Zuid. Opvallend verschil met andere jaren: ook het oude centrum van Voorburg kende een aantal branden rond de jaarwisseling. Om wantoestanden tegen te gaan liet de gemeente vijf extra mobiele camera’s plaatsen. Die kwamen hier te staan: Nieuwstraat Leidschendam; Prins Johan Willem Frisolaan/Marie Louiselaan Leidschendam; Van Beijnenstraat Voorburg; Savallelaan Voorburg; Bruijnings Ingenhoeslaan Voorburg. Desondanks waren er twee branden in de J.W. Frisolaan, waarvan er één een auto betrof, en was het ook in de Br. Ingenhoeslaan raak: een scooter. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter