Mening
Jaarwisseling: Opgeblazen prullenbakken
Een bijdrage van Marian Turkesteen: ‘Vanmorgen heb ik mijn eerste wandeling van 2024 door Voorburg gemaakt. Onderweg zag ik dat enkele prullenbakken de jaarwisseling helaas niet overleefd hebben. Blijkbaar vonden vuurwerkvandalen het leuk ze op te blazen. Op het Essepad lagen de losse delen van de afvalbak in het water. Zelfs unieke afvalbakken, met door kinderen ontworpen afbeeldingen erop, werden in het Sijtwendepark niet gespaard. De asocialen hadden er heel even plezier van en werden helaas niet tegengehouden door de gedachte dat ze anderen hiermee met een probleem opzadelen; wandelaars kunnen hun afval niet kwijt en de gemeente moet kosten maken om nieuwe prullenbakken te plaatsen. Wat een walgelijke acties’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter