Activiteiten
Workshop Veilig Bankieren in de bibliotheek

Lauri van Oosterom van de Bibliotheek aan de Vliet meldt zich: ‘Wil jij leren hoe je veilig kunt internetbankieren? Kom dan naar deze workshop, gegeven door medewerkers van de Rabobank. Deze workshop is voor iedereen. Je hoeft dus geen klant te zijn van de Rabobank. Wat ga je leren? Veilig inloggen, Betalingen uitvoeren, Overzicht in je geldzaken. Waar en wanneer? Bibliotheek Voorburg, Koningin Julianalaan 257 , Blauwe Zaal: Dinsdag 9 januari 11.00 – 12.30 uur. Deze workshop is helemaal gratis. We vinden het wel fijn als je je even aanmeldt. Dat kan aan de informatiebalie in de Bibliotheek of door een e-mail te sturen naar: digitaal@bibliotheekaandevliet.nl. Heb je vragen over deze workshop? Dan kun je altijd even langskomen bij één van onze vestigingen. Of bellen naar 070 – 240 0250′.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter