Nieuws
Collectieve inkoopactie zonnepanelen of warmtepomp

Een bericht van de gemeente: ‘Collectieve inkoopactie zonnepanelen of warmtepomp. Doe je mee? Denk je erover na om zonnepanelen of een warmtepomp te installeren? De gemeente organiseert, samen met ‘Winst uit je Woning’, een collectieve inkoopactie. ‘Winst uit je Woning’ heeft veel ervaring op dit gebied en ontzorgt je tijdens het gehele aankoop- en installatieproces. Je hoeft dus niet zelf offertes te vergelijken, naar een installateur te zoeken of lang te wachten op je zonnepanelen of warmtepomp. Ze vragen ook de ISDE-subsidie vanuit het Rijk voor je aan. Meld je tot en met 3 maart 2024 aan via https://bit.ly/45Xe9mV Meer informatie nodig over deze actie? Neem deel aan de online informatieavond op dinsdag 16 januari 2024 19:30 – 20:30 uur. Na aanmelding via http://www.winstuitjewoning.nl/leidschendam-voorburg/inkoopactie ontvang je per email een link waarmee je de informatieavond kan bijwonen’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter