Nieuws
Nieuwe entree woonzorgcentrum

WZH, eigenaar van woonzorgcentrum ‘t Anker, Prinses Margrietlaan 24 Voorburg, wil de entree van het gebouw veranderen. Nu ligt er voor de deur een halfronde in- en uitrit. Die wordt ook gebruikt door leveranciers. Het geheel is smal en gevaarlijk. Alle wagens dienen twee maal de stoep te kruisen. Er ontstaan regelmatig problemen waarbij ook het gebouw is beschadigd. WZH wil de toestand nu wijzigen. De halfronde in- en uitrit moet weg. In de plaats daarvan komt een plein met gelijk plaveisel als de stoep. Het wordt een soort voorerf waarbij de bomen ook sneuvelen. In plaats daarvan komt er een grote plantenvak. De luifel gaat eveneens verdwijnen net als enkele verkeersborden. Zonder de in- en uitritten kan de stoeprand worden doorgetrokken en kan langs die stoeprand een laad- en loszone komen. WZH wil de plannen verder met de gemeente uitwerken aangezien het grotendeels om gemeentegrond gaat. Ook zal een kostenverdeling afgesproken moeten worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter