Nieuws
Vier woningen aan de Vliet

Een ontwikkelaar wil op twee percelen grond Oostvlietweg 26 vier nieuwe woningen neer zetten. De terreinen liggen nu braak. In totaal gaat het om bijna 4700 vierkante meter grond. Gedacht zijn woningen van 677, 666, 495 en 378 vierkante meter bestaande uit begane grond, eerste etage en vliering. Er komen ook garages bij. De eigenaren van de panden worden ook mede-eigenaren van een lap gezamenlijke grond van 669 vierkante meter. Die beslaat een nieuwe toegangsweg tot de bebouwing. Het geheel wordt omgeven door nieuw te planten bomen en ander groen. De grond is eigendom van Mulan investment uit Den Haag. Dat bedrijf is verbonden met de Mulan Holding uit Zwitserland, een privaat investeringsfonds dat zich onder meer richt op onroerend goed.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter