Nieuws
Wildparkeren door onduidelijkheid

Het blijft een dagelijks ritueel: parkeren op een daarvoor niet bestemd terrein aan de Koningin Julianalaan/hoek Frans Mortelmansstraat in Voorburg. Eén van de boosdoeners legt de schuld bij de gemeente: ‘Het is hier een volkomen onduidelijke toestand. Op de Julianalaan verwijst een bord voor parkeren naar rechts. Daarbij staat ‘Corbulo’. Wat dat is? Ik zie alleen een parkeergarage van de Albert Heijn. Dat staat erboven. Bij het inrijden van de weg daarheen staat trouwens weer een bord dat hier niet geparkeerd mag worden’.

Anderen wijzen op het succes van het winkelcentrum. Nadat de Mall vrijwel onbereikbaar is geworden, kiezen steeds meer mensen voor winkelen in Voorburg centrum. Er is nog een parkeerterrein aan de Marcellus Emanslaan. Maar daarheen wordt niet verwezen. Inmiddels heeft de gemeente aangekondigd te zullen gaan bekeuren op het verboden terrein. Arme mensen van Stadsbeheer: Die krijgen straks alle ellende over zich heen. En arme winkeliers. Die zien de auto-klanten straks naar elders verdwijnen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter