Mening
Blog: Volop gekken in de Mall

Deze week hebben we getracht eens een bezoek aan winkelwalhalla Mall of the Netherlands te brengen. Hartstikke fout, we gingen met de auto. Het eerste parkeerterrein aan de Heuvelweg was met hekken afgesloten. Dat er regelmatig voertuigen vertrokken, was voor de mensen die kennelijk als verkeersregelaar moesten optreden, geen reden om aan het werk te gaan. Die hekken leunden veel te lekker.

Even verderop gaf een bord aan dat er in de parkeergarage meer dan 500 vrije plekken beschikbaar waren. Niets dus. Op beide lagen viel geen vrije plek te ontdekken. Wel automobilisten die overal tegen het verkeer in reden.

Wij besloten het bord ‘uitgang’ te volgen. Ja, dat had u gedacht. Al met al heeft het meer dan 30 minuten geduurd voor we die bereikten. Onderweg waren we getuigen van (bijna) knokpartijen tussen overspannen bestuurders; wanhopige ouders met krijsend kroost op de achterbank en zelfs een enkeling die ten einde raad de handen ten hemel hief. En dat allemaal in een lucht, die je zeker twee jaar van je leven kost.

Eenmaal buiten ontwaarden we ook hier verkeersregelaars. Lekker met een shaggie en een beetje ouwehoeren. Prima baantje bij die Mall. Wij zijn naar het Koningin Julianaplein in Voorburg gegaan. Goed bereikbaar, stukken gezelliger en – in de open lucht – veel gezonder.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter