Nieuws
Paden in Voorburgs park rampenplan

De paden die onlangs opnieuw zijn aangelegd in Park Vreugd en Rust in Voorburg zorgen voor ongemak en ergernis. Deze paden zijn vorig jaar voorzien van een enorme laag kleine steentjes. Die zijn na het aanbrengen nooit vastgewalst, of geveegd. Met als gevolg dat iedere bezoeker een berg steentjes mee huiswaarts sleept. Nog vervelender is een en ander voor mensen met een rollator of rolstoel. Die komen amper vooruit. En honden krijgen er last van met steen tussen de tenen. Van meerdere kanten is al gevraagd wanneer het werk wordt afgemaakt. Er is echter geen planning bekend gemaakt. Overigens kan dat niet op zeer korte termijn. De vernieuwde paden staan deels onder water. Net als de -nog altijd afgesloten- hertenkamp. Die kan straks open als ijsbaan. Overigens kan men ook nog fluiten naar de hekken, die vorig jaar zouden worden aangebracht. (foto Michel Groen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter