Nieuws
Gemeente: Agressie tegen verkeersregelaars onacceptabel
Een bericht van de gemeente: ‘Woensdag 3 januari heeft zich een zeer ernstig incident voorgedaan rondom The Mall of The Netherlands waarbij verkeersregelaars betrokken waren. Tijdens de uitstroom van het verkeer in de avondspits heeft een automobilist aanwijzingen van diverse verkeersregelaars genegeerd op de kruising met de Weigelia, Heuvelweg en de Sperwerlaan en is vervolgens op hen ingereden. Eén van de verkeersregelaars is hierbij zelfs geraakt door het voertuig. Aan het voorval heeft de verkeersregelaar gelukkig geen verwondingen overgehouden.

Burgemeester Vroom: ,,Het is onacceptabel dat verkeersregelaars van de Mall agressie ervaren van automobilisten en dat er zelfs op hen ingereden wordt. De verkeersregelaars staan er met als doel om het verkeer te reguleren en te zorgen voor een veilige situatie. Gelukkig is het dit keer met een sisser afgelopen. Bezoekers van de Mall moeten ten alle tijden de aanwijzingen opvolgen en het weigeren hiervan en zelfs inrijden op de verkeersregelaars gaat alle perken te buiten.”

Gemeente Leidschendam-Voorburg als opdrachtgever van alle verkeersregelaars rondom de Mall accepteert op geen enkel mogelijke manier agressie tegen haar verkeersregelaars en neemt dit erg hoog op. De gemeente heeft de betreffende verkeersregelaars verzocht om aangifte te doen bij de politie en zij hebben aangegeven dit te gaan doen’.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter