Nieuws
Tijdelijk aangepaste dienstregeling
De dienstregeling van de trein tussen Den Haag Centraal en Rotterdam wordt vanaf 8 januari tijdelijk aangepast. Op die datum start de opleiding van machinisten die met de nieuwe Intercity van NS (ICNG) op het hoofdrailnet gaan rijden. Het gaat om grote aantallen machinisten die de opleiding gaan volgen. Daarom zijn er vanaf 8 januari tijdelijk minder ICNG-treinstellen beschikbaar voor de dienstregeling.

NS wil de reizigers een voorspelbare en betrouwbare reis bieden. Om te voorkomen dat het niet beschikbaar zijn van deze treinstellen leidt tot ongeplande uitval van treinen, kiest NS ervoor om tijdelijk de dienstregeling aan te passen. Op 3 februari is de dienstregeling weer normaal.

Van maandag tot en met vrijdag rijdt de IC direct van Amsterdam naar Rotterdam door naar Eindhoven. De rechtstreekse Intercity tussen Den Haag Centraal en Eindhoven (die deels over de Hogesnelheidslijn (HSL) gaat) rijdt dan niet. Dit betekent dat er tijdelijk geen Intercity rijdt tussen Den Haag Centraal en Rotterdam. Reizigers vanuit de richting Eindhoven naar Den Haag kunnen overstappen op station Rotterdam Centraal. Voor andere reizigers blijft de dienstregeling gelijk.

Tussen Rotterdam Centraal en Den Haag blijven Intercity’s rijden naar Den Haag HS en Den Haag Laan van NOI. Daarnaast rijden er vier Sprinters per uur naar Den Haag Centraal. Check voor vertrek altijd de NS Reisplanner

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter