Activiteiten
Rocket Guy – Elton John tribute – in Theater Ludens

Rocket Guy als Elton John tribute was zaterdagavond nog op tv bij SBS6 te zien; op zondag 28 januari is de band live te bewonderen in Theater Ludens, Feithplein Voorburg. In dat theater start men om 15.00 uur met een optreden de 2024 tour. Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.theaterludens.nl

Het optreden bij SBS6 vond plaats in het kader van The Tribute – Battle of the Bands waarbij deelnemende groepen strijden om een optreden in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. Twaalf tributebands spelen de grootste hits van hun favoriete artiest. Elke tributeband probeert om qua sound en stem zo dicht mogelijk bij het origineel te komen. De optredens worden beoordeeld door de vakjury bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike.

Rocket Guy bestaat uit Guy Harris (Sir Elton John, pianist/zanger), Eddie Volkers (drums), Toni Sprokkelenburg (gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Raymond van Wersch (bas). Het Voorburgse evenementenbureau Evenemento is vertegenwoordiger van Rocket Guy. (Foto: William Rutten)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter