Activiteiten
Winter speurtocht

Zaterdag 13 januari kunnen meisjes van 7 tot en met 11 jaar meedoen met een winter speurtocht die de mensen van scouting Satoko Kitahara organiseren. Tijdens de speurtocht kan er volop gespeurd naar winterse taferelen. Naast sportverenigingen leveren scoutinggroepen een belangrijke bijdrage aan de beweging van kinderen en jongeren. Buiten sporten en bewegen is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Buitensport, spel en bewegen is de kern van het scoutingspel. De getrainde vrijwilligers hebben veel ervaring en met deze activiteiten levert Scouting een positieve bijdrage aan een gezonde en leefbare samenleving waarin mensen zich verbinden.  De Welpen, meisjes van 7 – 11 jaar, zijn elke zaterdag van 10:00 – 12:00 uur aanwezig op van Ruysdaellaan 97 in Leidschendam. Samen doen we verschillende activiteiten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter