Nieuws
Supporters van Schoon actief

Zeventien Supporters van Schoon zijn op pad geweest om op te schonen in Voorburg Noord. Een aantal ging vanuit hun eigen wijk en eindigden na afloop op de Van de Wateringenlaan. In Bovenveen gingen nog eens 5 supporters opschonen. Er is inmiddels ook een opschoongroep gestart in Voorburg-West. Zij gaan vandaag aan de slag. In Oud-Voorburg Oud voert CDA-gemeenteraadslid Diederik Visser een stel ‘opschoners’ aan. Het doel van de eerste opschoonactie van het jaar is voornamelijk ervoor zorgen dat vuurwerkrestanten zo snel mogelijk wordt opgeruimd. Die bevatten vaak zware metalen. Via regen komen die uiteindelijk in grond- en oppervlaktewater terecht. Dit veroorzaakt bodem- en watervervuiling en is slecht voor mens en dier.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter