Nieuws
Duidelijkheid over niet-parkeren

Meerdere malen bezocht de gemeentelijke dienst Handhaving het wild parkeerdersplein (aan de Frans Mortelmansstraat Voorburg, red.) en deelde informatie over de regels en de vele gratis parkeergelegenheden in het winkelcentrum Julianabaan in Voorburg. De gemeente heeft  een bord beloofd, waarop verwezen wordt naar de parkeergarage onder het Zeilschip. Dinsdagmiddag werd er een mobiel bord met lichtkrant geplaatst. Hopelijk zijn de gevaarlijke verkeersbewegingen bijna voorbij. Nu rijden automobilisten tot het bord, daarna keren ze en verlaten weer het gebied. Ze kunnen beter doorrijden naar de Corbulogarage (onder het Zeilschip). Dus het verwijsbord blijft hard nodig. (foto Cornel Spijkerboer)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter