Activiteiten
Save-the-date: 22 en 23 juni RijnlandRoute Festival

Zoals het er nu naar uitziet rijden vanaf 5 juli de eerste auto’s en vrachtwagens door de Corbulotunnel in de RijnlandRoute (verbinding A4-A44 ten noordoosten van Vlietland). Maar voordat het zover is, organiseert de provincie Zuid-Holland op 22 en 23 juni het RijnlandRoute Festival. Het festival start op zaterdag, dan kunt u door de tunnel en langs allerlei culturele activiteiten wandelen. Op zondag kunt u hardlopen en fietsen door de tunnel. Artiesten en groepen uit de nabije omgeving zorgen voor muziek, dans, theater en creatieve voorstellingen die al wandelend door de tunnel bewonderd kunnen worden. De organisatie is op zoek naar acts uit de regio. Heeft u nu al een vraag over het festival, of hebt u een act? Stuur dan een mail naar: informatiecentrum@rijnlandroute.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter