Activiteiten
Dagorkest zoekt nieuwe muzikanten

Dagorkest Vlietstreek  is een afdeling van Muziekvereniging St. Caecilia Voorburg en is een harmonieorkest. Het bestaat uit muzikanten die overdag muziek willen en kunnen maken. Elke donderdagmorgen repeteert dit orkest van 10.00-12.00 uur in hun eigen Muziekcentrum Marcanto aan de Groene Zoom 11 te Den Haag/Voorburg (sportpark Westvliet).

Het repertoire bestaat uit gezellige en herkenbare muziek  die goed in het gehoor ligt. Waaronder nummers uit bekende musicals en films, marsen, walsen. Dagorkest Vlietsreek verzorgt meestal overdag concerten in onder andere wooncentra voor ouderen en verpleeghuizen. Kerst- en Nieuwjaarsconcerten staan op het programma en zijn zeer succesvol.

In het orkest is onder andere plaats voor slagwerkers, trompettisten en saxofonisten. Omdat het orkest nog steeds groeit  is er ook plaats voor andere instrumenten. Misschien heeft u een tijdje niet gespeeld en wilt u de draad weer eens oppakken, en wilt u kennismaken? Heeft u nog een instrument en wilt u een keertje meespelen, stuur dan een berichtje naar Gerard Arends  g.j.b.arends40@gmail.com Hij kan u nader informeren.

U kunt geheel vrijblijvend een maand mee repeteren en als u nog wat hulp nodig heeft kunnen uw medespelers u helpen en wegwijs maken in ons repertoire. Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter