Activiteiten
Cartouche opent deuren voor Voedselbank

Van maandag 15 januari tot en met zondag 28 januari kunnen leden én niet-leden van hockeyvereniging Cartouche producten doneren aan de Voedselbank Leidschendam-Voorburg; denk aan houdbare melk, olie, soep in blik, een maaltijdsaus of rijst/couscous. Ook met houdbaar broodbeleg, muesli of pannenkoekenmix kun je iemand blij maken. Januari is altijd een lastige maand voor de Voedselbank. Daarom heeft Cartouche besloten een handje te helpen door in het clubhuis in de actieperiode van 2 weken een aantal kratten neer te zetten waar iedereen producten kan geven. Het clubhuis is maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 16.00 uur, in het weekend vanaf 10.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Hockeyclub V.M.H.C. Cartouche is de grootste buitensportclub van Leidschendam-Voorburg met ruim 2.000 leden van 7 tot 75+ jaar. Cartouche Heren 1 speelt in de Promotieklasse en Dames 1 in de overgangsklasse.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter