Nieuws
Vincent Ferdinandus nieuwe topman Woej

Vincent Ferdinandus treedt per 26 februari 2024 aan als nieuwe directeur-bestuurder van Woej. Met een rijke welzijnsachtergrond en een sterke maatschappelijke betrokkenheid kijkt hij uit naar deze uitdagende rol bij Woej. Sinds 1999 is Vincent werkzaam binnen het sociaal domein waarvan ruim 17 jaar als leidinggevende voor verschillende gemeenten, opdrachten en doelgroepen. Hij is zijn carrière gestart als maatschappelijk werker met de overtuiging dat iedereen mee kan en mag doen in de samenleving. Vincent vindt Woej een mooie organisatie met betrokken en bevlogen medewerkers en vrijwilligers die van grote betekenis zijn voor de mensen in Leidschendam-Voorburg. Het is Vincent zijn ambitie om de positie van Woej verder te verstevigen en te ontwikkelen. Hij is een geboren en getogen Rotterdammer, steekt graag de handen uit de mouwen en is gericht op innovatie, ondernemerschap en samenwerking. Vincent ziet er daarom naar uit om met alle partners aan de slag te gaan en elkaar beter te leren kennen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter