Activiteiten
Taxatiemiddag in Fletcherhotel Leidschendam

Op dinsdag 30 januari vindt er een taxatiemiddag plaats in het Fletcher Hotel Leidschendam. Taxateur Arie Molendijk taxeert uw oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten. Aanvang 14.00 uur, afsluiting 16.30 uur.

Arie Molendijk werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Molendijk: ,,De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd
op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet via foto’s, telefoon of per e-mail.”

De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot vijftig euro. ,,U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle
boeken met een waarde vanaf tweehonderd euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.” Voor meer Informatie zie www.molendijkboeken.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter