Activiteiten
Poppentheater in Voorburg

Op zaterdag 3 februari presenteert de bibliotheek Voorburg vanaf 13.45 uur een poppentheater. Speciaal voor De Nationale Voorleesdagen speelt Stichting Potitco de voorstelling Vogeltje. Het wordt een middag vol humor, muziek en verwondering. Het is tijd voor Vogeltje om zijn nestje te verlaten en uit te vliegen. Maar vliegen is heel eng. Wat nou als je valt? Of dat een groot dier je aanvalt? Een verhaal over durven, vriendschap en een heleboel beestjes. De voorstelling duurt een uur. Toegang kost 3,50 euro voor leden van de bibliotheek, vijf euro voor niet leden. Mensen met een Ooievaarspas betalen 1,50 euro. Elk ticket is goed voor een kind en een volwassene. Tickets zijn hier verkrijgbaar: https://probiblio1.hostedwise.nl/cgi-bin/bx.pl?vestnr=7150;a_id=17554;event=tickw_uitvsel;u_id=29091;sid=c729a69d-7571-4879-a207-39fc8b83f4bd;prt=INTERNET;taal=nl_NL;var=portal

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter