Activiteiten
‘Herstellen doe je samen’

Een bericht van ziekenhuis Antoniushove. ‘Herstellen doe je samen’ is een serie van 4 bijeenkomsten met het doel om elkaar te inspireren. Na een intensieve behandelperiode kan het moeilijk zijn om je leven weer op de rit te krijgen.  Ongetwijfeld zijn er allerlei dingen waar je tegenaan loopt.

Zou het niet fijn zijn om samen met een groepje mensen die hetzelfde hebben meegemaakt te werken aan herstel in de breedste zin van het woord. Wat heb jij nodig om weer een stapje vooruit te komen in je herstelproces.
Dit is waar dit programma over gaat.

Wat leer je in deze bijeenkomsten? Je krijgt inzicht in je energiegevers en energievreters en welke invloed je daar zelf op hebt. Ook hoe je met compassie naar je zelf kunt kijken.  Samen met je groepsgenoten zet je concrete stappen om je leven weer op te pakken. Je maakt je eigen plan.

Voor wie? Voor oncologie patiënten die (bijna) klaar zijn met de behandelingen. Je schrijft je in voor alle 4 bijeenkomsten.

Het maximum aantal deelnemers voor de groep is 8. Als je mee wilt doen, meld je dan aan via: infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl Na aanmelding nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken plannen we in de maand januari. De start is op woensdag 14 februari 15.00 uur voor groep 1. Die groep komt dan ook nog bijeen op de woensdagen 28 februari, 13 maart en 3 april 2024, telkens om 15.00 uur. Groep 2 start op maandag 4 maart om 15.00 uur en komt dan nog bijeen op de maandagen 18 maart, 8 april en 15 april. Ook weer om 15.00 uur. Elke sessie duurt 2 uur’.

.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter