Nieuws
VOLEVO landelijk in top 10

Recente cijfers van de Nederlandse Volleybalbond, laten zien dat VOLEVO uit Leidschendam-Voorburg met de gehele jeugdafdeling (6 tot 18 jaar) de 6de grootste volleybalvereniging in Nederland is. Het blauw-mintgroene sporttenue van de jeugdspelers van VOLEVO was goed zichtbaar tijdens de geslaagde en bovenal sportieve volleybaldag in Sporthal Forum Kwadraat. Van verschillende verenigingen uit de regio Haaglanden speelden 59 volleybalteams mee. VOLEVO trad met 15 teams (in totaal 73 kinderen) mee. De deelnemende kinderen speelden per niveau met aangepaste wedstrijdregels een beginnende vorm van volleybal, volgens het ‘Cool Moves Volley’-programma (CMV). Serveren, passen, een set-up geven en hier en daar een duik naar de bal, alle basistechnieken zijn de revue gepasseerd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter