Activiteiten
Benefiet voor Voorburgse theatermakers

Jarenlang runden ze samen het kleinste theater van de regio (30 stoelen): het Theater Atelier, Oranje Nassaustraat 21-23 in Voorburg. Andre van den Berg en Bep Wolff vertrokken echter naar Baarle Nassau waar hen een landhuis om te wonen en werken was aangeboden. Ze bleken echter bedonderd te zijn. Na jaren van een zwervend bestaan, zijn ze nu berooid en wat illusies armer teruggekeerd in Den Haag. Collega’s hebben besloten voor het tweetal een benefietvoorstelling te geven onder de titel ‘Retour Den Haag’. Dat gebeurt op zondag 28 janauri om 14.00 uur in het Haagse theater De Regentes.

De line-up: ‘Halfje Purper’ Frans Mulder en Erik Brey (Na jaren weer samen op de planken. Vanaf 1987 de constante factor van cabaretgroep Purper); 3/4 RÈGÂHS Johan Frauenfelder, Marcel de Graaf en Roy de Rijkse (In 2007 opgericht en spelen flamencomuziek, met Plat Haagse teksten): Yvonne Keuls (vertelt een Haags verhaal); Meike van de Linde (performer/sfeermaker); Jeanette Scheffer (zangeres van het levenslied); Hans Steijger (liedjesmaker/componist); Ria Tammer (bekend van Oebele, Hamelen, kinderkoor TV en het smartlappenkoor De Smarties). Andre van den Berg (acteur onder andere van GTST, Theater van de Lach, Medisch Centrum West en zanger bij onder andere Haagse Kringen) beklimt eveneens de bühne. Ook oud-wethouder Floor Kist is van de partij.

Tickets kosten 30 euro, inclusief pauzedrankje. Met een Ooievaarspas krijgt u 50 procent korting, doch alleen als u uw toegangsbewijs aan de kassa van het theater koopt. Kassa is open dinsdag tot en met vrijdag 10.00 – 14.00 uur, Weimarstraat 63 Den Haag. Telefoon 2119988. On line kaarten kopen kan via de site van het theater http://www.theaterderegentes.nl

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter