Activiteiten
Expositie Voorburgse kunstenaar in Antoniushove

In de gangen van de poliklinieken in ziekenhuis Antoniushove hangen tot 1 april werken van de Voorburgse kunstenaar Gijs van Weijen. ‘Al op jonge leeftijd heb ik een fascinatie voor uiteenlopende culturen in onze wereld. Opgroeien in Indonesië en op Curaçao, maar ook mijn reizen naar andere exotische oorden, dragen hieraan bij. Zuid-Amerika, India, Iran en Japan stonden en staan boven aan de lijst. Waar ik ook ben, ik zoek altijd vormen, lijnen, kleuren en vooral details. Ik ben een autodidact, begon met tekenen en fotograferen en ontdekte later ook het werken met klei. De resultaten daarvan heb ik een aantal keren mogen exposeren. Programma’s als Photoshop en Lightroom openden een nieuwe wereld. Ik vind het heerlijk om van foto’s van uiteenlopende onderwerpen nieuwe beelden te maken door mijn creativiteit te gebruiken. Alle foto’s in de ziekenhuisgangen, zijn samengesteld uit meerdere beelden van overal vandaan’, laat de kunstenaar weten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter