Nieuws
Dode Schakenbosch: kussens, telefoons, getuigen

De politie zoekt de herkomst van vier tuinkussens die op 21 december gevonden werden naast een dode man op Landgoed Schakenbosch Leidschendam. Ook is men op zoek naar de mobiele telefoon van de man (een 39-jarige Pool zonder vaste woon- of verblijfplaats) en naar de mobiele telefoon van de man die ervan wordt verdacht de man te hebben vermoord of dood te hebben geslagen (een 34-jarige Let die op Eerste Kerstdag werd aangehouden).

Dat bleek uit een uitzending van Team West op Omroep West. Daarnaast zoekt de politie nog getuigen. Met name twee mannen die op 20 december rond kwart over negen ‘s avonds vanaf wijk de Prinsenhof/Noordsingel het park inliepen. Ze werden eerder gesignaleerd bij de Aldi aan de Frederiklaan (camerabeelden). Het duo leek onder invloed van alcohol en/of drugs; ze urineerden midden op straat en leken kussens bij zich te hebben.

Verder zoekt de politie specifiek nog naar:

= een man met een middelgrote hond aan een uitschuifbare hondenriem. Hij ging op 20 december om 21.05 uur Schakenbosch vanuit Prinsenhof/Noordsingel in en kwam om 21.18 uur weer terug,

= twee personen met middelgrote hond met een tuigje, kwamen op 20 december om 21.30 uur Schakenbosch uit richting Prinsenhof/Noordsingel,

= een man met een middelgrote tot grote hond aan een uitschuifbare riem, die op 20 december  om 21.41 uur uit Schakenbosch kwam richting Prinsenhof/Noordsingel,

= een man die op 20 december om 22.52 uur Schakenbosch vanuit Prinsenhof/Noordsingel in ging. Hij kwam om 22.54 uur terug en was toen mogelijk aan het bellen.

Bij de mobiele telefoons die gezocht worden gaat het mogelijk om een Samsung Galaxy J1 en een Samsung Galaxy S8.

Met informatie kunt u terecht bij de opsporingstiplijn 0800-6070; Meld Misdaad Anoniem 0800-7000; Team Criminele Inlichtingen 088 – 964 5044, digitaal tipformulier op de site van de politie of Meld Misdaad Anoniem.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter