Nieuws
Nieuwe veegwagens stadsbeheer
De gemeentelijke dienst stadsbeheer heeft 3 nieuwe veegwagens in gebruik genomen: 2 grote en 1 kleinere. Dit ter vervanging van de oude wagens. De 2 grotere worden ingezet om de wegen schoon te houden. De kleinere is erg geschikt voor winkelgebieden en op fietspaden. De nieuwe veegwagens rijden alle 3 op biodiesel. De veegwagens gaan iedere dag op pad en vegen op plekken waar zij het hardst nodig zijn. Zij hebben geen vaststaande route meer. De voorlieden van de wijkteams controleren zelf in welke straten het nodig is om te vegen. Dit doen zij aan de hand van een door de gemeente bepaalde beeldkwaliteit. Dat blijft natuurlijk een momentopname. Bent u van mening dat de veegwagen ergens vaker moet vegen? Laat het de gemeente dan weten via online meldformulier (foto gemeente LV)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter