Activiteiten
Valentijnsevent

Op zondag 4 februari organiseren het Goede Doelen boekenhuis Marianne en het Chocoladehuis een Valentijnsevent voor de vrijwilligers die het boekenhuis draaiende houden en de trouwe bezoekers. Aanvang 13.30 uur. Deelnemers krijgen een chocoladehart dat zij zelf met chocoladerepen moeten versieren. Verder moeten zij een liefdevolle tekst voor op het hart bedenken en het geheel met eerbare versierselen afronden. Tenslotte moet het geheel ook nog mooi voor de ontvanger worden ingepakt. Er zijn 50 plaatsen. Aanmelden via info@boekenhuismarianne.nl Het Chocoladehuis zit in Herenstraat 107 Voorburg, 50 meter van het boekenhuis in de Franse Kerkstraat 5A. Ter plekke wordt tevens bekend welk goed doel het boekenhuis in de eerste drie maanden van dit jaar steunt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter