Activiteiten
Laatste kaarten jubileum Captain Midnight Band

Een bericht van Dave Fisser: ‘Op 9 februari vieren we het 15-jarig jubileum van The Captain Midnight Band in Arc Avenue Evenementenlocatie met een hele leuke club gezellige mensen voor, maar ook op het podium. We nodigen namelijk allemaal leuke muzikale vrienden uit voor deze avond. Wie dat worden zeggen we nog niet, maar vuurwerk is verzekerd! We gaan beginnen aan de laatste 100 tickets en deze zijn te reserveren via www.arc-avenue.nl , waar ook alle info te vinden is over deze avond. Het feest begint om 20.00 uur, maar je kan ook een buffet ticket kopen. Dan ben je al vanaf 18.00 uur welkom bij het uitgebreide Mediterraans Buffet met welkomstdrankje. Er zijn ook genoeg parkeermogelijkheden’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter