Activiteiten
Kids Crew-selectiedag van LEGOLAND
Woensdag 31 januari is de Kids Crew-selectiedag van LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. De afgelopen weken konden LEGO-fans tussen de 5 en 10 jaar oud video’s insturen waarin zij zichzelf voorstellen, uitleggen waarom zij lid willen worden van de Kids Crew en een zelfgemaakte LEGO-creatie laten zien. Kinderen uit heel Nederland hebben zich aangemeld en hieruit zijn 10 bouwers geselecteerd die het op woensdag 31 januari tegen elkaar op te nemen.
Tijdens de selectiedag worden de talenten gevraagd om twee creatieve bouwwerken te maken en krijgen zij een kijkje achter de schermen. Uiteindelijk zullen vijf kinderen een plekje bemachtigen binnen de Kids Crew. De nieuwe leden gaan samen met Master Model Builder Jamie-Lee Verhoeff een jaar lang aan de slag om andere kinderen te inspireren om creatief bezig te zijn met LEGO. Daarnaast worden Kids Crew-leden uitgenodigd voor exclusieve evenementen in de attractie en mogen zij de Master Model Builder assisteren bij bouwopdrachten. 
Tijdens de selectiedag gaan de 10 talenten aan de slag met twee bouwopdrachten en presenteren zij deze aan Master Model Builder Jamie-Lee Verhoeff. Daarnaast worden de kinderen meegenomen voor een uniek kijkje achter de schermen. Hier leren ze onder andere meer over hoe de miljoenen steentjes schoon worden gemaakt. Er komt immers meer kijken bij het runnen van een binnen attractie. Hiermee wordt ook het belang onderstreept dat ideeën van kinderen onmisbaar zijn om een kinderattractie in te richten vanuit de belevingswereld van de doelgroep. En dat het mogelijk is om van een hobby, in dit geval bouwen met LEGO, werk te maken. Aan het einde van de dag wordt bekend gemaakt welke kinderen een jaar lang onderdeel worden van de Kids Crew. (foto Arnaud Roelofsz. LEGO is een geregistreerd trademark)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter