Nieuws
Max Health Club krijgt onderscheiding

Trots ontving Jacco Helmink, mede-eigenaar van Max Health Club op sportpark Westvliet (Westvlietweg 55), de ‘Big Improvement Day’ Impact Award voor het behalen van het B Corp™-certificaat als eerste health club in de wereld. Met deze B Corp™- certificering is de fitnessclub nu onderdeel van een internationale groep bedrijven die allemaal hun best doen om de wereld vooruit te helpen. Een B Corp™ word je niet zomaar. De hele bedrijfsvoering wordt onder de loep genomen en getoetst op het gebied van milieu, sociaal beleid, klantenservice en goed bestuur. Tijdens het hoofdevenement van de Big Improvement Day 2024  kreeg Jacco tijdens de 3 minutes of improvement-sessie het podium om te vertellen hoe hij dit certificaat binnen heeft weten te slepen. Het behalen van deze certificering diende als rode draad voor de onderneming om op alle vlakken duurzame en verantwoorde keuzes te (her)overwegen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter