Activiteiten
Expostie: Stilstaan bij corona
Tot en met 28 februari is op het provinciehuis, Zuid-Hollandplein 1 Den Haag, de tentoonstelling Stilstaan bij corona te zien.
De coronapandemie hield de wereld vanaf 2020 bijna 2 jaar in de greep. Het virus zorgde ook in Nederland voor ontwrichting van de samenleving, onzekerheid en verlies van dierbaren. Het Nationaal Comité Stilstaan bij Corona geeft invulling aan een nationaal stilstaan bij wat de coronacrisis voor ons land betekende. Hiervoor ontwikkelde het comité de expositie Stilstaan bij Corona.

In de expositie staan 40 bekende en onbekende Nederlanders stil bij de gevolgen van corona voor iemand in hun omgeving. Dat kan het gemis zijn van een naaste, een nog onzekere toekomst voor een onderneming of persoonlijke gezondheidsklachten door longcovid.

Kijk voor meer informatie over het nationaal stilstaan bij corona op de website: www.stilstaanbijcorona.nl.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter