Nieuws
Leidse wintertriathlon door Leidschendam-Voorburg

Op zondag 3 maart wordt de Leidse wintertriathlon gehouden. Een groot deel van de route die de deelnemers per fiets moeten afleggen, loopt door Leidschendam-Voorburg. De triathlon wordt georganiseerd door de Leidse verenigingen ZVL 1886 en Ijvl. Star en finish ijshal De Vliet in Leiden. Deelnemers moeten hardlopen, fietsen en schaatsen. Het geheel speelt zich tussen 08.00 en 12.00 uur af. De fietsers komen via de N206 in Stompwijk aan. De route is dan vervolgens: Meer en Geerweg, fietspad langs Limietsloot naar Nieuwe Driemanspolder, via het noordelijke deel van de Nieuwe Driemanspolder naar de Kostverlorenweg, onder de A4 door, De Star, fietspad door Leidschendammerhout (Meeslouwerpad), fietspad door Vlietland (zijde A4, Hofpolderpad), Vinkepad, Zwetpad, Vlietweg (richting Leiden). Op cruciale punten staan verkeersregelaars. Jeugd tot 17 jaar loopt en schaatst alleen, jongeren van 17 en 18 jaar fietsen naast het hardlopen en schaatsen 26 kilometer, nog ouderen 50 kilometer (plus hardlopen en schaatsen).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter