Activiteiten
U zegt het maar: Kwartjesdag in Veurtheater

‘Wil jij ook in 1 dag ervaren hoe het allemaal echt simpeler kan? Hoe je kunt stoppen met wat je niet meer wil en hoe je kunt gaan doen wat je wèl wil? Kom je eigen Kwartjes maar lekker laten vallen! Of raap de Kwartjes op die wij laten vallen. Of het nou gaat om je gezondheid, kids, familie, werk, team, relatie; het werkt bij alle vragen, twijfels en angsten. Op 16 maart krijg je gegarandeerd bij ons tools, inzichten en antwoorden waar je mee verder kan. De eerste handvatten, meer grip of die schouder waar je even behoefte aan hebt.

Van burn-out tot ruziemaken, van ontspanning tot lachen. Er is geen vraag verboden. Het is geen intake bij een psycholoog, al staat er wel één op de vloer. Het is ook zeker geen behandeling. Wij bieden wel veiligheid, geven vertrouwen. Wij geven 16 maart ook de tijd die nodig is voor jouw vraag die dag en nemen die dag de tijd, voor jou.

Je hoeft niks, je mag veel. Je mag alleen maar luisteren of alles vragen. Je mag de vloer op of op je stoel blijven zitten. Je mag contact maken of wegkruipen in een hoekje. Wij zijn er voor jou en niet andersom. Inloop vanaf 9 uur en we starten 9.30 uur. Om 16.30 uur kan je gesloopt maar vol inzichten terug naar huis.

Koop je kaart op https://www.kwartjes.nl/kwartjesdag-in-het-theater/
Prijs € 75,- All inclusive; btw, stoel, koffie/ thee, lunch en een korte gezellige na-borrel. Je hoeft er alleen zelf te komen’.

(Jeroen en Nathalie Kortekaas)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter