Activiteiten
Cabarettrio Niet Schieten! binnenkort in Voorburg

In de voorstelling Mannen van niks trekken Maarten, Arend en Erik zich terug op Terschelling om hun leven, prestaties en hun relatie te overzien. Reflecteren schijnt dat te heten. Maar het eiland maakt veel los. Een hilarische voorstelling over mannenvriendschap die doet denken aan The Hangover. De Mannen van niks zijn te zien op vrijdag 23 februari in Voorburg.

De vriendschap blijkt vastgeroest in herkenbare patronen. Arend, de man van de drankbevoorrading en altijd op zoek naar bewondering. Maarten, de man van de constante selfies en de onnavolgbare filosofie. Erik, de man van de onstopbare creatieve invallen die voortdurend op zoek is naar de aandacht van leuke dames. Ze nemen elkaar continu de maat en als Erik dan ook nog eens ‘zomaar’ verdwijnt tijdens een avond stappen, komt de zaak flink op scherp te staan.

Door een subliem decor en schitterend beeldmateriaal van het eiland, waan je je tijdens deze voorstelling even op Terschelling. Maar wees voorbereid: hierna is niks meer hetzelfde.

De mannen van Niet Schieten! zijn geen onbekenden uit het vak. In 1994 wonnen de mannen de tweede prijs in het Amsterdams Kleinkunst Festival en datzelfde jaar wonnen zij ook de Cameretten jury- en de publieksprijs. Dat was de aftrap van een groots avontuur voor Arend Edel, Erik Jobben en Maarten Hennis.

De voorstelling Mannen van niks is op 23 februari  te zien in Theater Ludens. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.theaterludens.nl ( Foto: Jaap Reedijk)

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter