Nieuws
Twee lokale talentjes naar LEGOland-selectiedag

Uit tientallen aanmeldingen, zijn de 8-jarige Mason uit Voorburg en 5-jarige Nanne uit Leidschendam geselecteerd om volgende week woensdag deel te nemen aan de selectiedag van LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. Zij gaan het tegen 8 andere kandidaten opnemen om een plekje in de Kids Crew te bemachtigen. Uiteindelijk worden vijf getalenteerde LEGO-bouwers geselecteerd om deel te nemen in de Kids Crew. De Kids Crew gaat samen met de Master Model Builder aan de slag om andere kinderen te inspireren om creatief bezig te zijn met LEGO, mogen helpen bij lastige bouwwerken en mogen bij speciale evenementen aanwezig zijn. (foto Arnaud-Roelofsz, LEGO is een registered trademark)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter