Nieuws
Marloes Kolthof nieuwe voorzitter Cliëntenraad HMC

Marloes Kolthof is de nieuwe voorzitter van de Cliëntenraad van HMC-ziekenhuisgroep (Antoniushove, Bronovo, Westeinde). Marloes wil het belang van de patiënt centraal stellen. ,,Wat vindt een patiënt belangrijk? Daar draait het uiteindelijk om. Het belang van de patiënt moet altijd voorop staan. Ook bij die dossiers waarbij dat misschien niet meteen voor de hand ligt, wil ik er samen met de andere leden van de Cliëntenraad voor zorgen dat dit belangrijke aspect wordt meegenomen. Want het blijft immers allemaal mensenwerk.” Marloes heeft in haar loopbaan veel ervaring opgedaan met leidinggeven, het voorzitten van verschillende soorten overleggen en lobbyen. Daarnaast heeft ze gewerkt in zowel grote als kleine organisaties. ,,Ik heb veel energie, ben altijd vrolijk en ik leg makkelijk contacten. Dat is volgens mij heel bruikbaar in deze rol. Ik zie er dan ook naar uit om met de Cliëntenraad bij te dragen aan een mooie toekomst voor HMC.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter