Nieuws
Parkeerverbod bij vuilcontainers Mall

De gemeente heeft een parkeerverbod ingevoerd bij de ondergrondse vuilcontainers die staan op de Burgemeester Banninglaan in Leidschendam, aan de kant van de Mall, vlak voor de kruising met de Noordsingel. Als motivering meldt de gemeente: ‘Bij deze vuilcontainers is een strook aangelegd waar de vuilophaaldienst (Avalex) met hun voertuigen kan staan om de ondergrondse containers te legen. Op deze strook wordt regelmatig geparkeerd, terwijl deze strook daar niet voor bedoeld is. Hierdoor kan de vuilophaaldienst de ondergrondse containers niet legen. Om die reden is het noodzakelijk een parkeerverbod in te voeren voor de strook bij deze ondergrondse vuilcontainers met uitzondering van de vuilophaaldienst. Voor de parkeerbehoefte zijn in de omgeving meerdere parkeerplaatsen en parkeergarages aanwezig’. Het is bekend dat de strook door Mallbezoekers die ‘snel’ even een boodschap doen veelvuldig wordt gebruikt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter