Nieuws
Zoektocht naar rugtas

De politie heeft de identiteit van de man die op 21 december 2023 dood op landgoed Schakenbosch in Leidschendam werd aangetroffen, bekend gemaakt: Piotr Gorzynski (39). De Pool leidde een zwervend bestaan en is door een misdrijf om het leven gekomen. Voor de daad is een 34-jarige Let in Arnhem opgepakt. Vooralsnog als verdachte. Hij zit nog steeds vast. De politie is nu op zoek naar de rugtas van die man. Op 22 december is hij met die rugtas gefilmd in Arnhem. Bij zijn arrestatie op Eerste Kerstdag had hij die echter niet meer. De politie vermoedt dat in de zak de kleding van de Let zat die hij bij het misdrijf droeg. De politie roept degene die de tas heeft of weet waar die nu is, zich te melden. De politie is ook nog steeds op zoek naar informatie over de vier tuinkussens die bij de dode Pool werden aangetroffen en over de mobiele telefoons van hem en de Let. (foto politie)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter